× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Charlie RestauBar: η νέα all day πρόταση στο κέντρο

Κομψό, φιλόξενο, με δυνατή μπάρα το νέο spot της Κολοκοτρώνη

Δημοσιεύτηκε στις 02/01/2016

Στην οδό Κολοκοτρώνη, έναν από τους πιο ζωντανούς δρόμους της Αθήνας, άνοιξε ένας νέος all day χώρος με άποψη στην αισθητική, τη μουσική και τις προτάσεις του μπαρ.

Το Charlie ξεκίνησε την λειτουργία του μόλις πριν λίγες εβδομάδες και ήδη αποτελεί μία  ξεχωριστή πρόταση, καθώς προσφέρει ένα ολοκληρωμένο concept διασκέδασης, που απουσίαζε.  Από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, για καφέ, φαγητό ή ποτό, με δυνατά live αλλά και ήσυχες γωνιές για business συζητήσεις, με πρωταγωνιστή τη μπάρα και τα δυνατά της ονόματα, που ετοιμάζουν καθημερινά ενδιαφέρουσες προτάσεις σε cocktail. 

O χώρος: ευρύχωρο, κομψό, στιλάτο, με λιτή διακόσμηση και  μοντέρνες γραμμές  αλλά και με πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, χάρη στην έντονη παρουσία του ξύλου, το Charlie είναι  από τους χώρους που θέλεις να έρχεσαι ξανά και ξανά. 


Η μουσική: θα ακούσετε ως επί το πλείστον «μαύρες» μουσικές με jazz, funk, soul ήχους, ενώ συχνά υπάρχουν live και events. Κάντε Like στην σελίδα του Charlie στο facebook για να ενημερώνεστε γι' αυτά.

Το bar: δυνατό σημείο του Charlie είναι η μπάρα του, που υποστηρίζεται από δύο γνωστά ονόματα του χώρου. Τον  Ανέστη Ζαμανόπουλο (από το 7 Jokers) και τον  Άγγελο Κιάμο (The Gin Joint, 360ο ) που επιμελούνται μια ενδιαφέρουσα λίστα κοκτέιλ. Μερικές από τις χειμωνιάτικες προτάσεις είναι το The Devil's Own, με ιρλανδέζικο ουίσκι και καφέ φίλτρου, το 47 Honey Street με Monkey 47, τεκίλα, λάιμ και νέκταρ αγαύης, το Boogie Man με bourbon  και chocolate bitters ή το  Gustave με κονιάκ και raspberry. Ταυτόχρονα, υπάρχει και μια πολύ ενημερωμένη λίστα αποσταγμάτων.

Η κουζίνα: προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας. Συνοδευτικά σνακ για τον καφέ και το πρωινό  (από μπαγκέτες μέχρι ομελέτες),  σαλάτες και ελαφριά πιάτα για το lunch break ή μεσογειακού στυλ πιάτα για το δείπνο. Όπως γαρίδες σωτέ με φρέσκα μυρωδικά και ούζο, χοιρινά μενταγιόν με σάλτσα από σύκα και baby πατάτες  ή ταλιατέλες με φιλέτο κοτόπουλο αρωματισμένο με φασκόμηλο, κρέμα και σάλτσα ντομάτας.


Κολοκοτρώνη 8, Αθήνα, τηλ. 210 3245308

Δημήτρης Σταθόπουλος [email protected]


Spirit News