× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

To Disaronno φοράει Etro

H νέα συλλεκτική φιάλη του δημοφιλούς ποτού

Δημοσιεύτηκε στις 27/10/2016

Έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια κάθε χρόνο τέτοια περίοδο να περιμένουμε την εμφάνιση της καινούργιας συλλεκτικής φιάλης του all time classic ιταλικού ποτού Disarrono.

Για μια ακόμα φορά μας εντυπωσιάζει και επιλέγει μετά τους Moscino, Versace και Cavalli, να ντυθεί με έναν ακόμα καθιερωμένο οίκο μόδας, τον Etro. O ιταλικός οίκος από το 1968 πρωτοπορεί στο χώρο και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τις πιο κομψές φίρμες, που οι δημιουργίες τους ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά. Στη περίπτωση του Disaronno, έβαλε τα δυνατά του και δημιούργησε ένα outfit με δύναμη, ένταση και χρώμα, σήμα κατατεθέν του Etro, που δεν μπορεί να μην κολλήσει στο βλέμμα σου. Αμέσως σου τραβάνε την προσοχή οι ανάγλυφες παραστάσεις με το ζωντανό μπλε, το ζεστό πορτοκαλί και τις λαμπερές χρυσές αποχρώσεις.

Σίγουρα, αποτελεί συλλεκτικό κομμάτι για όλους τους spirit lovers. Ακόμα περισσότερο, όμως, γιατί ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Fashion 4 Development, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και προωθεί έργα οικονομικής ανάπτυξης τοπικών κοινωνιών σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Θα την εντοπίσετε σε σούπερ μάρκετ και κάβες. Για να το απολαύσετε σωστά, έχει δημιουργηθεί το κατάλληλο cocktail εμπνευσμένο από τον Etrο, το Disaronno Wears Etro Sour!  Είναι πολύ ευχάριστο και συνδυάζει τη γλυκιά γεύση του Disaronno με την οξύτητα του λεμονιού και τον εξωτισμό του χυμού ανανά. Να και η συνταγή:


Disaronno Wears Etro Sour
Υλικά
2 μέρη Disaronno
1 μέρος χυμό λεμόνι
1 μέρος χυμό ανανά


Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά σε ένα shaker με πάγο. Ανακινείστε καλά και σερβίρετε σε ένα ποτήρι με πάγο. Απογεμίστε με σόδα και γαρνίρετε με ένα φύλλο μέντας.

Χρυσούλα Κυριακοπούλου [email protected]


Spirit News