× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Perrier 'o Clock: πρωινές φυσαλίδες

Ξεκινάμε τη μέρα μας ευχάριστα και υγιεινά

Δημοσιεύτηκε στις 23/11/2016

Υπάρχουν μερικά τρικ για να αρχίζει η μέρα με τον καλύτερο τρόπο. Ένα από αυτά είναι οι φυσαλίδες…

Μερικές παιχνιδιάρικες, δροσερές φυσαλίδες φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση και μας προετοιμάζουν για τη συνέχεια… Και στην περίπτωση των φυσαλίδων, πάντα κουμπώνουν οι φινετσάτες και έντονες μπουρμπουλήθρες του φυσικού ανθρακούχου νερού Perrier.

Breakfast με Perrier…

To πρωί αναζητάμε κάτι για να μας δώσει ενέργεια και να ανεβάσει τις στροφές μας για όλη την ημέρα. Σε αυτή την περίπτωση, ανταποκρίνεται και με το παραπάνω το Perrier. Οι τρόποι για να το απολαύσουμε είναι πολλοί. Από το να το σερβίρουμε δροσερό σόλο σ' ένα ποτήρι, μέχρι να κάνουμε δημιουργικές μείξεις με φρέσκους χυμούς φρούτων. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι refreshing και άκρως υγιεινό.


Αν αποφασίσετε να το βάλετε στο πρόγραμμα και να αλλάξετε τον καθημερινό πρωινό τρόπο διατροφής σας, ρίξτε μια ματιά στις εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές που ακολουθούν. Όλες μπορούν να συνοδεύσουν με τον καλύτερο τρόπο τα αντίστοιχα σνακ της ημέρας.

Perrier Provence

Οι φυσαλίδες του Perrier ενισχύουν τα αρώματα των λαχανικών και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό…


Υλικά
1 τομάτα
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινο κρεμμύδι
1 παγωμένο Perrier


Εκτέλεση: κόβουμε σε λεπτές φέτες όλα τα λαχανικά και τα βάζουμε σε ποτήρι κρασιού με πάγο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το Perrier.

Perrier Grean

Εμπνευσμένο από το Green Smoothie, το μεγάλο trend της Καλιφόρνια. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.


Υλικά
1 αγγούρι
1 πράσινη γλυκιά πιπεριά
2cl φρέσκο χυμό λάιμ
1,5cl σιρόπι ζάχαρης
12cl παγωμένιο Perrier


Εκτέλεση: παίρνουμε πρώτα τον χυμό από το αγγούρι και από το λάιμ. Μέσα σε ένα άλλο ποτήρι κόβουμε την πράσινη πιπεριά σε μικρά κομμάτια και τη λιώνουμε. Προσθέτουμε όλα τα υλικά και το Perrier και γαρνίρουμε με spiral από φρέσκο αγγούρι.

Perrier C Vitamine

Ιδανικό για να ξυπνήσουμε, πλούσιο σε vitamine c, με υπέροχη ισορροπία ανάμεσα στο γλυκό και το ξινό.


Υλικά
8cl φρέσκο χυμό πορτοκάλι
4cl φρέσκο χυμό λεμόνι
1,5cl σιρόπι ζάχαρης
12cl Perrier


Εκτέλεση: σε ένα ποτήρι με πάγο βάζουμε δυο ωραίες φέτες πορτοκαλιού, προσθέτουμε τον χυμό, το σιρόπι και το Perrier και ανακατεύουμε καλά.

Χρυσούλα Κυριακοπούλου [email protected]


Spirit News