× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2015

Holy Spirit

Στο Holy Spirit, με εξωτική διάθεση. Επίσκεψη στο γευστικό τερέν των tiki cocktails.

H γνωστή περατζάδα της Λαοδίκης στη Γλυφάδα επαναφορτίστηκε, όταν το Holy Spirit έκανε το ντεμπούτο του, στα μέσα του 2012. To φιλικό και cozy bar συστήθηκε παρουσιάζοντας ένα ιγντριγκαδόρικο νέο concept, το take away σε cocktails, και έγινε hot προορισμός. Το μαγαζί είναι στημένο με κέφι, παιχνιδιάρικο design και πολλές pin up λεπτομέρειες. Δεν μπορείς να μη χαζέψεις το Mini Cooper και το ποδήλατο, που κρέμονται από πάνω σου, ή τις vintage μικροσυσκευές γύρω από τη μπάρα.

Στα της μπάρας, ηγείται ο Xavier Μισαηλίδης, με τον διπλό ρόλο του ιδιοκτήτη και του bartender. O Xavier είναι ένας mixologist με ταμπεραμέντο και δημιουργικότητα, που "βγαίνει" στη δουλειά του. Ο τελευταίος κατάλογος που υπογράφει είναι ένα battle ανάμεσα σε δημοφιλή κλασικά cocktails. Για να πάρετε μια γεύση, μερικά από τα αντίθετα ζευγάρια που "μάχονται" με ευρηματικό τρόπο είναι: Americano v/s Paloma, ένα cocktail που μοσχοβολάει εσπεριδοειδή και αφήνει ένα ενδιαφέρον πικρό after taste. Σε πιο τροπική κατεύθυνση, προτείνει το Hemingway v/s Pina Colada και γι αυτούς που θέλουν κάτι πιο δυνατό, το Zombie v/s Mai Tai, με καπνιστές νότες.

Στον στάνταρ κατάλογο υπάρχουν επίσης αρκετές upper class επιλογές και νόστιμo street food, που έρχεται σερβιρισμένο πρωτότυπα πάνω σε ρακέτες και βαλιτσάκια πρώτων βοηθειών.

HOLY SPIRIT

Λαοδίκης 41, Γλυφάδα
Τηλ. 2108982650

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019