× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2015

Minnie the Moocher

Ατμόσφαιρα μεσοπολέμου κι ενδιαφέρουσες προτάσεις σε cocktails και όχι μόνο

Το όνομα που παραπέμπει στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης. All day, ελκυστικό μέσα και έξω (τραπεζάκια στην Τσακάλωφ), το Minnie the Moocher είναι αναμφίβολα «a place to be» για όλους όσοι επιλέγουν το Κολωνάκι για μια βόλτα, για ψώνια ή για τη διασκέδασή τους. Είτε για ένα καφέ τις πρωινές ώρες είτε για ένα εύκολο (όχι ετοιματζίδικο) φαγητό το μεσημέρι ή και οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας, είτε για ένα καλό κοκτέιλ ή κάτι άλλο το βράδυ, το Minnie the Moocher αποτελεί μια αξιοπρόσεκτη πρόταση. Η «τρακαδόρισσα Μίνι» -το όνομά του στη δική μας καθομιλουμένη- είναι ο τίτλος ενός τραγουδιού που γράφτηκε στην Αμερική την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, έγινε μεγάλη επιτυχία και έσπασε ταμεία.
Το Minnie the Moocher διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό χώρο, σχεδιασμένο με γνώση κι ευαισθησία, που έχει σαν αποτέλεσμα ένα καλαίσθητο σύνολο. Γυναικοκρατούμενη μπάρα, με πολύ καλές επιδόσεις τόσο σε κλασικά όσο και σε signature κοκτέιλ, αλλά και προτάσεις φαγητού με γευστικό ενδιαφέρον, είναι δύο σημαντικά ατού, που σε συνδυασμό με την ποιότητα του χώρου δημιουργούν ένα στιβαρό «πακέτο», που εξηγεί την επιτυχία. Για τους fans του κλασικισμού, το dry martini αποτελεί μια πρώτη πολύ καλή πρόταση, ενώ για όσους αναζητούν κάτι πιο πρωτότυπο και ψάχνουν στις signature προτάσεις το Million Dimes συνδυάζει αρμονικά βότκα, disaronno και ανγκοστούρα με χυμό λεμονιού, σιρόπι ζάχαρης και ένα χάδι από γιαούρτι. Το αποτέλεσμα αξίζει την προσοχή σας. Νομίζω, ότι μια καλή ιδέα θα ήταν να σημειώσετε στην agenda σας το Minnie the Moocher, σαν μια ιδέα μελλοντικής εξόδου. Θα περάσετε καλά.

MINNIE THE MOOCHER

Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι
Τηλ. 2103641686

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019