× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2015

Bellini

All day με πολυτελή αύρα, καλά κοκτέιλ και πιάτα ιταλικού στυλ

Από τα must της Κηφισιάς, το Bellini είναι κατ’ αρχήν ένας πολυσυλλεκτικός χώρος. Λειτουργεί όλη την ημέρα σαν all-day καφέ, δίνει την αίσθηση γαλλικού bistrot προτείνοντας ένα καλά δομημένο menu και, τέλος, είναι ένα κοκτέιλ μπαρ με αξιώσεις. Ο χώρος είναι ευχάριστος και πολυτελής, όσο αρμόζει στην περιοχή, χωρίς όμως υπερβολές. Ο κυρίως χώρος είναι σχετικά μικρός και κυριαρχείται από μια μεγάλη και ζωντανή (το βράδυ) μπάρα. Συμπληρώνεται, όμως, από δύο υαλόφρακτους χώρους, έναν στην είσοδο (οδός Λεβίδου) και έναν στην πίσω πλευρά του μαγαζιού, οι οποίοι προσφέρονται καλύτερα για all day καταστάσεις, ενώ λειτουργεί και για φαγητό. Ο κατάλογος πατάει γερά στην πίτσα και τις πάστες, με μια μικρή επιλογή από ορεκτικά, σαλάτες και ένα πιάτο με κρέας.
Σε επίπεδο bar, η λίστα των signature κοκτέιλς είναι μικρή μεν, αλλά σχεδόν όλα είναι πολύ καλά. Ένα μικρό δείγμα του ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν μπορείτε να πάρετε δοκιμάζοντας ένα 4 Leoni. Η Absolut συνδυάζεται με τζιν Beefeater, λικέρ μαστίχας και βανίλιας. Το σύνολο συμπληρώνεται με passion fruit,  πορτοκάλι και μανταρίνι, με αποτέλεσμα γλυκές πικάντικες νότες, πολύ καλή ισορροπία και ενδιαφέρουσα επίγευση. Φυσικά με μια επίσκεψη στο Bellini θα ανακαλύψετε και πολλά άλλα, ίσως και πιο ενδιαφέροντα.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019