× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2016

H.o.s.t. Cocktail- Bar

Με δυνατά vibes στο Νέο Ηράκλειο

Το H.o.s.t. παίζει χωρίς αντίπαλο στην κοκτέιλ σκηνή της του Νέου Ηρακλείου και των πέριξ. Νεανικό, ντιζαϊνάτο, με industrial ύφος και μια αυλή κούκλα, με μαξιλάρες, μοναστηριακό τραπέζι και ατμοσφαιρικό φωτισμό. Ωραίος χώρος, μέσα κι έξω -εδώ έχουν βάλει το χεράκι τους οι "9 design" και αυτό φαίνεται. Νεανικό κυρίως στέκι, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με dj που εναλλάσσονται καθημερινά και πολλά πάρτι. Εδώ οι εκπλήξεις είναι καθημερινές, από την μουσική μέχρι τα κοκτέιλ που αλλάζουν συχνά. Τα κυριακάτικα brunch του με μουσικές dj από τις 1.00, παίζουν επίσης δυνατά.


Κοκτέιλ με ωραία mix: από τα classics του, μεγάλο σουξέ έχει το Aqua Marina, με Beefeater London Dry Gin που δένει απολαυστικά με μαστίχα, μανταρίνι, λάιμ και φρέσκα αρώματα δυόσμου. Ευγενική, καπνιστή Smoked Pina: Vinsanto infused με κόκκους καφέ, mescal, Campari… Στο Reyna's Breakfast, πάλι, το Havana Club ενώνεται με Metaxa 5*, σιρόπι καραμέλας, essence biscuit, ασπράδι αβγού και άλλα, για ένα κοκτέιλ με έντονα αρώματα και gourmet αίσθηση. Στο ευχάριστο Mandarine Collins, η Absolut Helix vodka κάνει ένα δρισερό mix με mandarine, mint mix, grapefruit soda. Και η λίστα έχει αρκετά ακόμα, μαζί και κάποια non-alcohol που δεν πάνε πίσω σε γεύση.


Το H.o.s.t. όμως έχει και προτάσεις γεύσης: από καλοφτιαγμένο finger food μέχρι το νοστιμότατο χιλοπιτάκι carbonara, με σαλάμι Λευκάδας, γραβιέρα και φρέσκο θυμάρι, που μαρτυράει ότι στην κουζίνα υπάρχει ένα επιδέξιο χέρι.


Αξίζει σίγουρα μια βόλτα μέχρι τη ζωντανή πλατεία του Ν. Ηρακλείου, με τον διπλανό σταθμό του Ηλεκτρικού να διευκολύνει πολύ την κατάσταση: το H.o.s.t. είναι εγγύηση.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019