× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2016

Tailor Made

Το micro roastery κρύβει premium cocktail καρδιά

"Σας καλωσορίζουμε σε έναν open χώρο, όπου όλοι συμμετέχουμε σε ένα μοναδικό παιχνίδι". Το Tailor Made θέλει να δημιουργεί "στα μέτρα σου" αυτό που θα απολαύσεις και που αφορά αρχικά στους μοναδικούς καφέδες του. Το ίδιο, όμως, φαίνεται να ισχύει και για το θέμα μπαρ και spirits. Τα τραπεζάκια πάνω στην πλατεία Αγίας Ειρήνης σπάνια είναι κενά. Μεγάλος loft χώρος εσωτερικά, με industrial διάθεση αλλά και νεοκλασικές αναφορές, σε προσκαλεί ακόμα και να διαβάσεις το βιβλίο σου, αν η ώρα το επιτρέπει. Χαλαρό, νεανικό, φιλικό, γνήσιο all day spot, που το βράδυ αποκτά άλλον χαρακτήρα.


Το κοκτέιλ μπαρ οριοθετείται σε έναν μοντέρνο, άνετο χώρο, που αποκαλύπτει σοβαρή προσέγγιση στο θέμα. Φτάνει να ρίξεις μια ματιά στην εντυπωσιακή μπάρα, με φόντο τα επιλεγμένα ποτά και τη γωνιά με τα 42 Japanese whiskies -μερικά σπάνια. Ο έμπειρος Γιάννης Νάτσης έχει την ευθύνη για τα καλοφτιαγμένα με premium spirits κοκτέιλ, από μια λίστα που αγαπάει τις πετυχημένες διασκευές μεγάλων classics.


 Δοκιμάστε το δυνατό Japanese Essence, με Nikka from the Barrel, sake, mirin και rose water, δυναμικό, με  ωραία ισορροπία, σχεδόν κλασικό. Ή το κομψό Brooklyn, με Courvoisier VS, Bergamot, λεμόνι, μέλι και θυμάρι: πικρές νότες αρωματικού περγαμόντου, νύξεις μελιού και θυμαριού ενσωματώνονται όμορφα στο εξαιρετικό αλκοόλ. Και τι να πεις για το φευγάτο, σοκολατένιο Choco Skye -Talisker Skye, Fernet Branca, Sandalwood, orange bitters- σύνθετο, καπνιστό και βοτανικό, με πικρές νότες  εσπεριδοειδών που δένουν ιδανικά με την πικρή σοκολάτα...


"Εμπνέουμε και εμπνεόμαστε… με στόχο την ποιότητα"  -για να επιστρέψουμε στην owner Καλομοίρα Γεραντωνάκη, που δείχνει να πετυχαίνει τον στόχο της.


Λειτουργεί καθημερινά από 8.00 π.μ.-2.00 μ.μ., Παρ.-Σαβ. 8.00 π.μ.-4.00 π.μ. και Κυριακή 8.00 π.μ.-2.00 π.μ.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019