× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2016

Budoo

Cocktail σε thai συχνότητες

Δεν έχει κλείσει χρόνο, και το αυθεντικό Ταϊλανδέζικο cocktail restaurant έχει γίνει ήδη αγαπημένο στέκι. Είναι αλήθεια ότι, φτάνοντας στην στοά της Λέκκα, δεν περιμένεις να αντικρίσεις έναν τόσο καλόγουστο εξωτικό προορισμό. Μπαίνεις και ταξιδεύεις, γεφυρώνοντας την ανατολή με τη δύση. Η ατμόσφαιρα και οι διακοσμητικές πινελιές έχουν γίνει με πολύ γούστο. Με την ίδια προσοχή έχουν γίνει οι επιλογές και οι συνθέσεις στη μπάρα και στην κουζίνα.


Ο Αλέξανδρος Ευστρατιάδης ηγείται στα της μπάρας και έχει κάνει καλή δουλειά με χαρακτήρα και πάνω από όλα με concept. Στα δεκαπέντε signature cocktail του, ανακατεύει ελληνικά και thai υλικά και το αποτέλεσμα είναι απρόσμενο, πρωτότυπο, ευχάριστο και τροπικό. Πέρα από το πάντρεμα των υλικών, ο Αλέξανδρος έχει πάει ένα βήμα παρακάτω και έχει κατηγοριοποιήσει τα cocktails του πάνω σε ασιατικές θεότητες, όπως είναι ο Κρίσνα και ο Βίσνου. Άλλη μια καινοτομία, που ενισχύεται από την καλή ισορροπία των συνταγών και τη δυνατότητα να βρεις ποτά πικάντικα, όξινα, δροσερά και ό,τι άλλο επιθυμείς.


Από αυτά που δοκιμάσαμε, σας προτείνουμε να μην προσπεράσετε το in house Negroni. Είναι διαφορετικό, με πολύ ωραίους τόνους γλυκών μπαχαρικών. Σε πολύ καλό επίπεδο, επίσης, είναι το αρωματικό White Elephant και το πικάντικο Budoo. Για να ολοκληρώσετε την Thai εμπειρία, η Ταϊλανδή μαγείρισσα Κανίτα έχει δημιουργήσει ένα μικρό, αλλά πολύ αντιπροσωπευτικό κατάλογο. Θα βρείτε τις καυτερές σούπες και τα πιάτα-υπογραφή της συγκεκριμένης κουζίνας, όπως είναι το κοτόπουλο με κάρι και το τηγανητό ρύζι με γαρίδες, εκτελεσμένα όμως στην καλύτερη εκδοχή τους.   

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019