× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2016

Μαϊμού

Παιχνιδιάρικα cocktails στο Χαλάνδρι

Η Μαϊμού άνοιξε στον γνωστό μπαρίστικο πεζόδρομο της Θουκυδίδου και αμέσως απέκτησε το δικό της κοινό, ανεβάζοντας μάλιστα την cocktail επίδοση της περιοχής. Κατά την επίσκεψη μας το διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι: Το νεανικό κοινό δήλωνε δυναμικό παρόν και απολάμβανε τις μιξ συνθέσεις του Κωνσταντίνου Μαμάκου. Είναι αλήθεια, ότι το περιβάλλον σε βοηθάει να ανεβάσεις διαθέσεις: πολύχρωμοι τοίχοι και ένα μπαρ-πρωταγωνιστής γεμάτο premium ποτά και κεντρική φιγούρα μια… μαϊμού.


Στα των cocktails, μπορούμε να εντοπίσουμε τα πάντα και με όλες τις βάσεις, ρούμι, gin, ουίσκι και άλλα. Πολύ καλό είναι το Monkey Punch με βάση το ρούμι, μια εξαιρετική μαρμελάδα ροδιού και σπιτικό falernum. Γι' αυτούς που θέλουν κάτι ιδιαίτερο, μια τέτοια περίπτωση είναι το Scotch Rabbit, με μαρμελάδα καρότου, χυμό lime και bitters πορτοκάλι. Τέλος, εξαιρετική επιλογή για κάποιον που αγαπάει τα spicy είναι το Revenge of Mexico, με mescal, σιρόπι τσίλι και σιρόπι αγαύης.


Θα τα διαλέξετε ανάλογα με τα γούστα σας, αλλά αυτή την περίοδο να τα απολαύσετε χαλαρά στα εξωτερικά πολύχρωμα τραπεζάκια.

ΜΑΪΜΟΥ ATHENS BAR

Θουκυδίδου 7Α, Χαλάνδρι
Τηλ. 2106843279

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019