× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2016

CV Distiller

Στον ναό του ουίσκι

Το CV Distiller είναι χωρίς υπερβολή ένα bar-χώρος λατρείας για το ουίσκι και το ιερό του βρίσκεται λίγα σκαλοπάτια κάτω από την επιφάνεια της γης. Ο κύριος χώρος (το ισόγειο) είναι ένα σύγχρονο και φιλόξενο bar με μια πρωτότυπης σχεδίασης μπάρα που τραβάει το μάτι αλλά και με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία (φωτισμός, μουσική κλπ.) που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός ποιοτικού χώρου που «κρατάει» τον πελάτη.


Στη μπάρα ο Θοδωρής Αναγνώστου κάνει πολύ καλές προτάσεις σε κλασσικά και signature cocktails, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το Inferno. Δοκιμάστε το. Λίγα σκαλοπάτια πιο κάτω (στο υπόγειο) ένα άλλο mini bar (για είκοσι-εικοσιπέντε άτομα) συμπληρώνει την εικόνα και (μεταξύ μας) σε αφήνει άφωνο. Προθήκες με σπάνια μπουκάλια, περίπου 700 ετικέτες, με κυριαρχία του ουίσκι, μια μικρή μπάρα με τον Τεό Σπυρόπουλο στα shakers, υποβλητικός φωτισμός, εξαιρετικές μουσικές επιλογές και mini συνοδευτικές λιχουδιές δια χειρός και φαντασίας Αλέξανδρου Τσιοτίνη (CTC) σε ταξιδεύουν αλλού, στα πιο προχωρημένα στέκια των γνωστών μητροπόλεων.


Μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα ανάλογα με την διάθεση και την τσέπη σας. Σίγουρα όμως δεν πρέπει να παραλείψετε ένα Madrugada. Προφανώς πρέπει να πάτε.

CV DISTILLER

Χατζηγιάννη Μέξη 7, Χίλτον, Παγκράτι
Τηλ. 2107231767

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019