× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2017

Κύριος

Αριστοκρατικό περιβάλλον με άποψη στα κοκτέιλ

Θα μπορούσε να είναι εικόνα από κοσμοπολίτικη ταινία με τους ήρωες να κάθονται σε ένα χώρο διακριτικά πολυτελή και να απολαμβάνουν, φυσικά, ένα κοκταίηλ. Θα μπορούσε. Στην αθηναϊκή πραγματικότητα, όμως, είναι ένα ιδιαίτερο bar στην πλατεία Μαβίλη. Ο «Κύριος» τα έχει όλα. Αριστοκρατική αύρα με το μάρμαρο και τον απαστράπτοντα μπρούτζο να δίνουν το στίγμα, ατμόσφαιρα που αφήνει να πλανάται μια αίσθηση art deco και καλή μουσική, δημιουργούν ένα περιβάλλον για all day απόλαυση αλλά πάνω από όλα για πολύ καλά κοκταίηλς -και όχι μόνο.


Must του «Κύριος» αποτελούν τα home made αναψυκτικά, που και μόνο γι αυτά θα έλεγα ότι αξίζει η επίσκεψη. Σημαντική ιδιαιτερότητα αποτελεί επίσης και το γεγονός ότι στον συγκεκριμένο χώρο shaker και κοκταίηλ έχουν πάρει διαζύγιο. Το γιατί θα σας το εξηγήσουν επί τόπου, καθώς θα απολαμβάνετε καθισμένοι σε ένα δερμάτινο στουλ το κοκταίηλ που επιλέξατε. Φυσικά, υπάρχει και menu. Όχι τεράστιο, αλλά επαρκές, με all day οπτική. Από πολύ νόστιμες μπρουσκέτες και croque madame μέχρι πιο σύνθετα πιάτα, ικανά να στηρίξουν ένα πλήρες γεύμα. Για τα κοκταίηλς δεν λέω τίποτα, εκτός από το ότι πρέπει να τα δοκιμάσετε.

ΚΥΡΙΟΣ

Δορυλαίου 4, Πλ. Μαβίλη, Αμπελόκηποι
Τηλ. 2106400615

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019