× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2017

The Trap

Παγιδευμένοι με αστεράτα cocktails

«Α trap is only a trap if you don’t know about it. If you know about it, it’s a challenge».  Έτσι ξεκινάει ο εντυπωσιακός κατάλογος του The Trap και του ταιριάζει απόλυτα! Στο νέο μπαρ του Γιάννη Σαμαρά και του Στέφανου Δραγανιδάκη, ζεις μια υπέροχη fine drinking εμπειρία, ντυμένη με πάρα πολύ γούστο. Εύκολα, το μαγαζί θυμίζει σαλονάκι των 50ς, με πολλά στοιχεία γαλλικού bistro και πολλές ακόμα ευρωπαϊκές πινελιές. Η σκαλιστή μπάρα ξεχωρίζει και γίνεται το meeting point για δουλεμένα conceptual cocktails. Η λίστα θέλει προσοχή και αξίζει πολλές δοκιμές.


Το έμπειρο δίδυμο έχει δημιουργήσει διαφορετικές κατηγορίες και κάθε μια περιλαμβάνει προτάσεις πέρα από τις συνηθισμένες, με πολύ ιδιαίτερα υλικά, βλέπε superfoods. H έμφαση δίνεται σε aperitivo μείξεις, ενώ πολύ ενδιαφέρουσες είναι και οι παραλλαγές σε κλασικές συνταγές. Είναι πολύ ιντριγκαδόρικο να γεύεσαι γνωστά cocktails με εμβόλιμα πρωτότυπα υλικά και ειδικές τεχνικές, που δείχνουν καλή γνώση και υψηλή φαντασία. Οι κατηγορίες αρχίζουν με τα Coffee based cocktail και ακολουθούν τα aperitif και champagne, τα sours, τα herbs και bitters, τα spirit forward, τα Highballs και Fizzes, τα Tropical styles, τα Oddities και τα Digestifs.  Πάρα πολλά είναι τα must taste!


 To φινετσάτο Rejuvenation με τις νότες μηλίτη, αγγουριού και ούζου, το πληθωρικό Cascara Spritz με νότες καφέ, εσπεριδοειδών και σοκολάτας, το αναπάντεχο Villa Rocka με αρώματα ρόκας, πιπεριού και βαλσάμικου. Συνεχίζουμε με το τσαχπίνικο και βοτανικό Tricky Martini και το παιχνιδιάρικο Cantarito, με βάση την τεκίλα. Στην περίπτωση των twists, αξίζει δοκιμή το Moscow Mule. Στα συν του The Trap είναι η υπέροχη μουσική με ρετρό και jazz επιλογές και τα πιάτα, όπως η ταλιάτα και το ταρτάρ σολομού. Μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε το homemade τιραμισού.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019