× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2017

White Spoon

Το hot spot του Χολαργού ανανεώνεται

Το γεγονός ότι μας διασκεδάζει σχεδόν 5 χρόνια τώρα, τα λέει μάλλον όλα. Το White Spoon είναι ο ορισμός του επιτυχημένου νεανικού all day χώρου, ξεκινώντας από το πρωί με εξαιρετικό καφέ, καλύπτοντας όποτε θέλεις την όρεξη με σνακ και προσεγμένες γεύσεις και προχωρώντας μέσα στη νύχτα με μουσικές που αλλάζουν ανάλογα με τον dj και την ώρα, ωραία spirits και κοκτέιλ. Για την ακρίβεια, η ανανεωμένη μπάρα είναι αυτή τη στιγμή το δυνατό του κομμάτι. Πολύ δημοφιλή τα τραπεζάκια έξω, αλλά εμείς προτιμήσαμε τα stools: να βλέπεις το δυνατό και χαρούμενο team (Βασίλης Θεοφιλάκος, Γιώργος Κωτούλας, Ανδρέας Γιαννακόπουλος) των bartenders να ετοιμάζει τα πολύ ελκυστικά signature cocktails της λίστας μπροστά σου.  


Η κοκτέιλ λίστα χωρίζει τα concepts: joyful, old school, hot, memorable, virgin. Από τα πρώτα, αγαπήσαμε το Los Ojos Chico, ένα κοκτέιλ πλούσιο και σύνθετο, με ωραίο φρούτο, καπνιστές (mezcal) και πικάντικες νότες και το Death by Chestnut, μια πρωτότυπη σύνθεση irish whiskey, με cherry liqueur, ρόδι, μέλι, λεμόνι και τονισμένο κάστανο. Αλλά να δοκιμάσετε από τα memorable οπωσδήποτε και το Red Square με βότκα (αναφορά στο Bloody Mary) ένα full σε γεύση umami κοκτέιλ, με ωραία αίσθηση ντομάτας, νότες μπέικον, διακριτική τρούφα και όσο το θέλεις καυτερό.


Το White Spoon μπορεί να φαίνεται οικείο και καθημερινό, αλλά τη νύχτα αλλάζει πρόσωπο, καθώς τα vibes ανεβαίνουν και συνεπαίρνουν.

WHITE SPOON

Λεωφ. Μεσογείων 234 & Βεντούρη 1, Χολαργός
Τηλ. 2106533645

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019