× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2017

Bartist

Εντυπωσιακή παρουσία στα δυτικά προάστεια

Είναι το στέκι εκεί, στις Αχαρνές, στα δυτικά προάστεια, που κάνει όμως και τη διαφορά. Τον χειμώνα, μέσα, η σάλα μακρόστενη, νεανικά ατμοσφαιρική και cozy, φέρνει τον κόσμο του – και είναι πολύς- κοντά. All day χώρος της περιοχής, στον πεζόδρομο, το καλοκαίρι βγάζει τραπεζάκια έξω στη νεανική (και όχι μόνο) περατζάδα. Η ωραία φωτισμένη μπάρα του, με τα ράφια που φτάνουν μέχρι το ταβάνι, επιβάλλεται στον χώρο και θέλει και την σκάλα της για να φτάσεις τα αλκοολικά διαμαντάκια, που κρύβονται στα πάνω ράφια. Ενημερωμένη λίστα και νεανική ματιά στα κλασικά αλλά και τα signature κοκτέιλ του μαγαζιού.

Απολαυστικό και στιβαρό το Manhattan στα κλασικά, με το rye whiskey να δίνει γευστικά τον τόνο, το σώμα και την ελαφριά… αγριάδα. Στα signature, οι γλυκούτσικες και φρουτώδεις γεύσεις επικρατούν στον χαρακτήρα των κοκτέιλς, με το Pink Jasmine να σερφάρει ανάμεσα στον βοτανικό, τον φρουτώδη και τον ανθικό χαρακτήρα, ενώ το ιντριγκαδόρικο Pornstar γοητεύει με την tiki φορεσιά του σε νότες βανιλάτες, και το Passion fruit επιβάλλει τον χαρακτήρα του και τον εντυπωσιακό πλούτο του. Τέλος, το Aromatic Dark, σαγηνεύει με την πολυπλοκότητά του, αφού τα παλαιωμένα ρούμια, το κονιάκ και το σιρόπι πικραμύγδαλου, εκτός των άλλων, δημιουργούν ένα πραγματικά πρωτότυπο αποτέλεσμα.

BARTIST

Φιλαδελφείας 4, Αχαρνές
Τηλ. 2102402218

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019