× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2017

El Rey Alobar

All day, κλασάτο και εναλλακτικό

Θα μπορούσε να λέγετε και εναλλακτικό μια που μοιάζει να κάνει την διαφορά στον ζωντανό και πολύβουο πεζόδρομο του Χαλανδρίου.
Μακρόστενο, cosy, ζεστό και ατμοσφαιρικό, δίνει ιδιαίτερη σημασία στον φωτισμό και με φωτιστικά tailor made, κλασάτα και εντυπωσιακά που δίνουν τον τόνο, ενώ ο κεντρικός πολυέλαιος με τα μπουκάλια είναι το master piece του μαγαζιού, πολύχρωμο, παιχνιδιάρικο και μοναδικό.
Όμως, στο El Rey Alobar δεν μένουν μόνο στην ατμόσφαιρα, που σίγουρα ξέρουν να φτιάχνουν. Πιάτα με ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις στηρίζουν το concept, που εξελίσσεται από το πρωί με εξαιρετικούς και ψαγμένους καφέδες, ακόμα και μονοποικιλιακούς γι' αυτούς που αναζητούν τη διαφορά στο ρόφημα, ενημερωμένη κάβα για εκπαιδευμένους ουρανίσκους και εμπνευσμένα κοκτέιλ που σε στέλνουν σε απολαυστικές διαδρομές μέσα στην απλότητά τους.
Δοκίμασε ένα Blue Jackets, φτιαγμένο με παλαιωμένο ρούμι, αρωματικά μπαχαρικά και χυμό lime, για να σε συναρπάσει στην απλότητά του. Παράγγειλε το Bohemian Forest, που το γεννά ένα ιρλανδέζικο whiskey με liquor από βότανα, σιρόπι βατόμουρο και αρώματα πορτοκαλιάς, ενώ το gin θα το συναντήσεις σε δύο (και περισσότερες) εκδοχές συναρπαστικά μπερδεμένο με το ροζ γκρέιπφρουτ, το λεμονόχορτο, το καρδάμωμο και τα bitters, και λέγεται Prisila, ενώ στο Dream Catcher βρίσκεις το gin αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης, σιρόπι σφένδαμου, lime και φρέσκο ανανά. Τέλος, για τους rum lovers στο Senior Partido εκτός από παλαιωμένο ρούμι, θα βρεις μέσα του γλυκό βερμούτ , lime και σιρόπι από φιστίκια Αιγίνης!
Στα πλατό του El Rey, οι djs εναλλάσσονται, για να έχουν οι μουσικές βραδιές φρεσκάδα και εναλλαγή.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019