× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2017

Κολοκοτρώνη 9

Το cosy bar που αγαπά τα βιβλία

Πριν καν μπεις στο μπαρ, διαβάζοντας στην τζαμαρία τους αμέτρητους τίτλους της παγκόσμιας λογοτεχνίας παίρνεις μια πρώτη ιδέα. Και όπως το φανταζόσουν, στο εσωτερικό του τα βιβλία στα ξύλινα ράφια έχουν περίοπτη θέση και δημιουργούν μια cosy ατμόσφαιρα. Σε αυτό το μικροσκοπικό, βιομηχανικής αισθητικής all day café-bar θα συναντήσεις άτομα που το χουν κάνει στέκι, πολλά από τα οποία ανήκουν στον καλλιτεχνικό χώρο, αφού και η ιδιοκτήτριά του, Αργυρώ Μποζώνη, έχει στενή σχέση με το θέατρο. Αν πάλι θες ένα μέρος για να απομονωθείς και να ξεφυλλίσεις με την ησυχία σου τα βιβλία υπάρχει και το παταράκι με το μεγάλο, ξύλινο τραπέζι.
Από την μπάρα, που είναι πλήρως ενσωματωμένη με το χώρο, φεύγουν κοκτέιλ με πρωτότυπο concept, φτιαγμένα με υλικά δικής τους παρασκευής και έμφαση στα ελληνικά μυρωδικά. Σαν το εξαιρετικό το In the pines με τζιν, λεμόνι, σιρόπι από πεύκο και λικέρ βιολέτας, με το πολύ ιδιαίτερο άρωμα πεύκου και τη σύνθετη γεύση, που ’χει μακρά διάρκεια.

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 9

Κολοκοτρώνη 9, Κέντρο
Τηλ. 2103232795

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019