× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2017

Pantheon

Ένα all day νόστιμο στέκι

Κατηφορίζοντας προς την παραλία, στην προξένου Κορομηλά 8, συναντήσαμε το Pantheon, που με την πρώτη ματιά σε προσκαλεί να μπεις μέσα. Σε έναν χώρο που επικρατεί η industrial κουλτούρα, τίποτα δεν είναι συνηθισμένο και ίδιο. Tο πάθος και το κέφι μπαίνουν στο shaker και κάθε cocktail έχει μια γερή δόση από αυτά τα συστατικά!
Μια σειρά από special edition cocktails, εμπνευσμένα από εποχιακά συστατικά, κλέβει τις εντυπώσεις. Δοκιμάζοντας το “Snowtime”, πήραμε μια γερή δόση ζεστασιάς και γλυκών μπαχαρικών και αμέσως είδαμε τον χειμώνα με πιο γλυκιά διάθεση, ξέροντας ότι κάθε φορά που θα έρθουμε, θα υπάρχει και κάτι καινούριο να δοκιμάσουμε.
Η λίστα με τα signature cocktails δεν αφήνει κανέναν ουρανίσκο ασυγκίνητο, περιλαμβάνοντας από δυνατά και έντονα αλκοολικά cocktail, μέχρι ελαφριά και αρωματικά όπως το Mastiha Shower. Must drink αποτελεί το καπνιστό cocktail με βάση το Bushmills.
Τα classic cocktails μαζί με μια μεγάλη λίστα από «ψαγμένες» ετικέτες ποτών, συνοδευόμενα από ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακά νόστιμο menu, καθιστούν το Pantheon, top επιλογή, για κάθε στιγμή της ημέρας.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019