× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2018

White Spoon

Twisted classics στο πιο χαρούμενο bar του Χολαργού

Το White Spoon αποτελεί τα τελευταία χρόνια το αγαπημένο meeting point του νεανικού κοινού Χολαργού και περιχώρων, που γεμίζει τις αίθουσες από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Η διακοσμητική του ανανέωση, με industrial άποψη και highlight τις τεράστιες κόκκινες μπάλες πρόσθεσε στυλ, προσωπικότητα, χρώμα και το έκανε ακόμα πιο φιλόξενο. Η επέκταση της μπάρας ήταν απαραίτητη, άλλωστε, για τους φανατικούς των stools, που εκτιμούν ιδιαίτερα τη ζωντάνια και την οπτική επαφή με τα shaker, που χειρίζονται επιδέξια ο Βασίλης Θεοφυλάκος και ο Γιώργος Κωτούλας.


All day στην πράξη. Λειτουργικό και πλήρες. Από το πρωί, με εξαιρετικό καφέ και ό,τι θέλεις για συνοδεία -χώρια τα φημισμένα brunch τους (highlight τα pancakes). Για να τσιμπήσεις, μεσημέρι ή βράδυ, το ανανεωμένο μενού διαθέτει από το λίγο μέχρι το κανονικό πιάτο, όλα προσεγμένα και με μια ελαφρώς δημιουργική πινελιά.


Η μπάρα έχει πάντα τον πρώτο λόγο, όμως…. Twisted Transition Project, όνομα και concept της νέας λίστας, με 15 ευφάνταστα και καλοφτιαγμένα κοκτέιλς, πολλά να πατούν σαν ιδέες σε classics και όλα να βγάζουν μελετημένη δημιουργικότητα. Η πρωτότυπη περιγραφή στη λίστα σου δίνει μια πλήρη εικόνα του κάθε ποτού: από τα υλικά, το γαρνίρισμα, τη γευστική κατεύθυνση, μέχρι το ποτήρι, το είδος του πάγου και ένα tip για την καλύτερη απόλαυσή του.


Eπιλέξτε το Kamalon Fashioned, με βάση ένα παλαιωμένο blend ρουμιών, όπου οι ζεστές νότες σοκολάτας και γλυκών μπαχαρικών μπλέκονται ταιριαστά με κόκκινα φρούτα και πικραμύγδαλο. Με επίκεντρο το μανταρίνι, το Tangerine Way Spoon είναι σύνθετο, φρουτένιο και ευχάριστο, με νότες μαστίχας και μαρμελάδα εσπεριδοειδών. 
Οι aficionados του καφέ, πάλι, θα λατρέψουν το εξωτικό Arabian Nights: πλούσιο και πυκνό, συνδυάζει απολαυστικά έναν 100% Αrabica με ταχίνι κακάο, βότκα και dry Curacao.

WHITE SPOON

Λεωφ. Μεσογείων 234 & Βεντούρη 1, Χολαργός
Τηλ. 2106533645

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019