Όταν σου έρχεται για κατάλογος ένας μεγάλος κύβος και η κάθε του πλευρά έχει συνταγές με πρωτότυπα ονόματα που περιλαμβάνουν λέξεις με σφαίρες και σορμπέ μπερδεμένες με γνωστά spirits καταλαβαίνεις ότι είσαι σε ένα μέρος που θα ζήσεις μια διαφορετική fine drinking εμπειρία. Εκεί ανάμεσα στους καπνούς ο Άρης Χατζηαντωνίου «μαγειρεύει» εντυπωσιακές, παιχνιδιάρικες και σοφιστικέ συνταγές, που φλερτάρουν με το umami στοιχείο και κάνουν φοβερό ντουέτο με τη λίστα bar food, που προστέθηκε πρόσφατα.