× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2018

Εpicure 5

Restaurant - bar υπερπαραγωγής με κοσμοπολίτικο περιβάλλον

Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, στον πέμπτο και τελευταίο όροφο ενός σύγχρονου κτιρίου στην οδό Μαρίνου Αντύπα 2, το Epicure είναι μια εντυπωσιακή παρουσία για την πόλη. Αρκετοί μάλιστα θα πουν η πιο εντυπωσιακή.


Ο χώρος έχει μια σύγχρονη αστική αύρα, με σαφή αίσθηση πολυτέλειας. Αυτά ως προς το περιτύλιγμα. Σε ότι αφορά την πρόταση που κάνει στα cocktails και στα πιάτα, μπορούμε να την περιγράψουμε με μια λέξη: πολυσυλλεκτική. Με μια γκάμα δυνατοτήτων που ξεκινάει από τον καφέ για να καταλήξουμε σε ένα σύνθετο δείπνο με ή άνευ bar επιλόγου. Το φαγητό έχει δυο απολύτως διακριτά σκέλη. Το πρώτο αναφέρεται σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή κουζίνα, ενώ το δεύτερο και πιο ενδιαφέρον υπηρετεί την ιαπωνική με κυρίαρχο στοιχείο το σούσι, αλλά όχι μόνο.


Το bar παίζει επίσης έναν σημαντικό ρόλο και ολοκληρώνει το concept, στηριζόμενο σε μια αρκετά εκτεταμένη λίστα ετικετών, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και μια σειρά κλασικών και signature cocktails με τα τελευταία να φανερώνουν δεξιότητα σε ότι αφορά τους επιτελείς του bar, όπως τουλάχιστον δείχνει το Seasonal Negroni με γοητευτική αίσθηση μανταρινιού και το Enigma Smoke με πρωτότυπη καπνιστή παρουσίαση.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019