× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2018

Apallou

Μια πολυσυλλεκτική πρόταση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το Apallou βρίσκεται τα τελευταία 13 χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποτελεί το απόλυτο lunch break για όσους εργάζονται και για όσους βολτάρουν για ψώνια στην πόλη. Θα πιεις πολύ καλό καφέ, θα ξαποστάσεις από τη φασαρία της πόλης σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον, φωτεινό, που αμέσως θα σε ξεκουράσει και θα σου ανεβάσει τη διάθεση.


Οι υγιεινές προτάσεις που σου προσφέρει για πρωινό, από τις 9:00 έως τη 13:00, όπως το πρωινό σε βαζάκι με γιαούρτι, τραγανή γκρανόλα, μέλι και φρέσκα φρούτα και τα sandwich με φρέσκα υγιεινά υλικά, θα κρατήσουν την ενέργεια σου στα ύψη. Πολλές οι προτάσεις και για το μεσημέρι και βράδυ, όπως φρέσκες σαλάτες, πίτσες, ζυμαρικά και ριζότο που θα καλύψουν το βασικό σου γεύμα της ημέρας. Για όσους θέλουν να συνδυάσουν κάτι γρήγορο και ποιοτικό με το ποτό τους, δεν λείπουν οι προτάσεις σε finger food, που σίγουρα θα τους ικανοποιήσει.


Φυσικά δεν λείπουν και οι all day cocktail προτάσεις με aperitivo, όπως το πρωτότυπο Mexicano Vero με mezcal, λικέρ κεράσι και grapefruit bitters, όπως και Bloody Maries με την ιδιαίτερη Thai Maria να ξεχωρίζει, συνδυάζοντας το ρούμι με τον χυμό τομάτας, καρύδα και thai curry. Όσοι θέλουν κάτι πιο δυνατό, σίγουρα θα ικανοποιηθούν με ένα από τα house old fashioned και negronis.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019