× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2019

Odori Vermuteria di Atene

Το πρώτο σπίτι του βερμούτ στην Αθήνα

Το πρώτο πράγμα που σου κάνει εντύπωση όταν μπαίνεις στο Odori, την πρώτη Βερμουτερία της Αθήνας, είναι η υπέροχη «ταπετσαρία» με τις φυλλωσιές, που ντύνει τους τοίχους του. Το μαγαζί ανοίγει προς τη πλατεία Αγίων Θεοδώρων και τον πεζόδρομο της Σκουλενίου, γεγονός που σε βοηθάει να ταξιδέψεις σε μια πλατεία του Τορίνο ή της Μαδρίτης, ευρωπαϊκές πόλεις στις οποίες το βερμούτ έχει την τιμητική του.

Η μακριά, «χάλκινή» του μπάρα σε προσκαλεί να βολευτείς και να απολαύσεις τις δημιουργίες της ομάδας του Μανώλη Λυκιαρδόπουλου, που σε όλες του τις μέχρι τώρα εκδοχές θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια σπουδή πάνω σε αυτόν τον ενισχυμένο και αρωματισμένο οίνο.  Η λίστα των κοκτέιλ προτείνει ενδιαφέροντα κοκτέιλ, με ευρηματικά στοιχεία, αλλά και φιλική διάθεση για κάποιον μη έμπειρο πότη. Ένα ακόμα δυνατό στοιχείο του Odori είναι ο καλοσχεδιασμένος κατάλογος σνακ-ελαφρύ φαγητό, που σε συνδυασμό με τη μπάρα και το περιβάλλον δημιουργούν ένα meeting point παντός καιρού. Φυσικά, υπάρχει και καλό brunch.

ODORI VERMUTERIA DI ATENE

Σκουλενίου 2, Κέντρο
Τηλ. 2103314674

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019