Μια βόλτα στα νότια προάστια της Αθήνας είναι σχεδόν ατελής χωρίς μια στάση στο Pere. Το all day Bar Restaurant έχει προσεγμένες όλες του τις πλευρές ξεχωριστά, γεγονός που το κάνει μια πραγματική all day πρόταση στη Γλυφάδα. Είτε πας το πρωί για τον καφέ σου στην ανθισμένη του αυλή, είτε το μεσημέρι για μια μπουκιά από το πολύ προσεγμένο μενού του καταξιωμένου Chef Κώστα Τσίγκα ή μετά τη δύση του ηλίου για να απολαύσεις ένα κοκτέιλ από τα χεράκια της barlady Διονυσίας Σακελλαρίου, δεν θα πέσεις έξω.
Το After Office crowd ξεκινάει τα βράδια του με ένα aperitivo, με επιλογές από διαφορετικά Gin & Tonics και mocktails χωρίς αλκοόλ. Εμείς, προτιμήσαμε το Marisol Spritz, με μανταρίνια της ομώνυμης ποικιλίας που κάνουν ένα πολύ ενδιαφέρον, ανάλαφρο και Μεσογειακό Spritz. Συνδυάστε το με ένα Carne Cruda, tartare μόσχου με foie gras και αβγό ποσέ.
Το βραδάκι, τα beats αλλάζουν και οδηγούν ευθεία στη διασκέδαση. Ιδανικό ένα Anegada, ένα πρωτότυπο cocktail με βάση το ρούμι, γλυκό και καυτερό, με βάθος ζεστών μπαχαρικών, αλλά μια ελαφριά ευχάριστη οξύτητα στον αφρό του. Κεράστε την παρέα ένα Taco Sampler και απολαύστε τις διαπραγματεύσεις για το ποιος θα φάει ποιο...
Αν, πάλι, έχετε όρεξη για κάτι πιο… στιβαρό, το Nostrum Smoke είναι για εσάς. Ένα καπνισμένο Rum Fashioned που συνοδεύει όμορφα ένα από τα signature Flat Breads της κουζίνας.