× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

Ηλεκτρισμένες Αbsolut βραδιές

Η βότκα που θα ετοιμάσει το πάρτι μας

Δημοσιεύτηκε στις 02/12/2015

Έφτασε μια από τις κατάλληλες στιγμές του χρόνου, για να φρεσκάρουμε τη συλλογή μας με μια ακόμα συλλεκτική φιάλη της Absolut.

Ετοιμαστείτε να πέσετε πάνω στην Absolut Εlectrik. Αυτή τη φορά, η icon και στη συγκεκριμένη περίπτωση fashion βότκα, ξαναχτυπά με μια φιάλη ικανή να δημιουργεί έντονο ηλεκτρισμό και να μεταμορφώνει τα βράδια μας. Σίγουρα θα συχνάζει στα ψαγμένα μπαρ, στις trendy κάβες και στους ενημερωμένους in house connοisseurs. Θα την ξεχωρίσετε από το έντονο μπλε electric ή ασημί χρώμα και την  ημιδιάφανη επικάλυψη, που δημιουργεί παιχνιδιάρικες see-through αντανακλάσεις. Η επιλογή των χρωμάτων κρύβει ιδιαίτερο concept και είναι εμπνευσμένη από το βαθύ μπλε της Absolut και την ηλεκτρική αγωγιμότητα του αργύρου. Ο συνδυασμός τους δημιουργεί εφέ που παραπέμπουν σε φώτα που αναβοσβήνουν και ρυθμικά beats και η παρουσία τους στήνει αμέσως ηλεκτρικές και fun καταστάσεις...

Όσο μάλιστα πλησιάζουν οι γιορτές, μπορούμε να εμπνευστούμε και εμείς από τα χρώματα της Absolut και να ενισχύσουμε δημιουργικά τις γιορτινές συναντήσεις και τα καλέσματα.  Μπορούμε να έχουμε και to the point οδηγίες για κάτι τέτοιο, μπαίνοντας στο Absolut.com\Electrik. Η Absolut έχει δημιουργήσει εκεί έναν πρωτοποριακό electric barman, τον ΕΒ-7, έτοιμο να ετοιμάσει για εμάς και τους φίλους μας tailor made cocktails. Δοκιμάστε το… Σίγουρα θα βάλει το χεράκι του για να σχεδιαστεί μια διαφορετική από τις συνηθισμένες  βραδιά, που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την παρέα. Κάντε την προετοιμασία σας και να έχετε στο νου σας ότι η Absolut Εlectrik θα κυκλοφορεί για όλο το Δεκέμβριο. 


Χρυσούλα Κυριακοπούλου [email protected]


Spirit News