× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

Ερωτικά φίλτρα στο shaker

-

Δημοσιεύτηκε στις 08/02/2016

H γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου μας βάζει είτε το θέλουμε είτε όχι σε διαφορετικό love mood και μας βγάζει έξω με concept…

H γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου μας βάζει είτε το θέλουμε είτε όχι σε διαφορετικό love mood και μας βγάζει έξω με concept…

Πέρα από τις πεπατημένες επιλογές, με τα αφροδισιακά πιάτα και τα λαμπερά αφρώδη, στο παιχνίδι μπαίνουν δυνατά και τα πρωτότυπα cocktails. Τα valentines μιξαρίσματα κάνουν focus σε ζουμερά κόκκινα φρούτα και sexy σιρόπια ή λικέρ, με τελευταίες πινελιές τις ειδικά σχεδιασμένες γαρνιτούρες με ζελεδάκια και καρδούλες.

Οι επιλογές είναι πολλές, να μερικές must εναλλακτικές: στο ρομαντικό 360 cocktail bar, με την Αθήνα στο πιάτο, ο Αλέξανδρος Κεχαγιαδάκης απογειώνει το Valentines Passion, ανακατεύοντας gin, φρέσκο ρόδι, αγουρίδα, σιρόπι earl grey και pink grapefruit soda 3 cents. Το ροζ ποτό σερβίρεται σε τσαγιέρα, για να το μοιραστείτε με το άλλο σας μισό και είναι γλυκόπικρο, όπως και οι σχέσεις.

Για πιο ανατολίτικο touch, στο Rakkan ο Απόστολος Τσατσίρας χτυπάει berries, με yuzu lemon curd, shochu αρωματισμένο με lemongrass και σπιτικό σιρόπι κυδωνιού. Είναι εξαιρετικό, κόκκινο, γλυκόξινο και έρχεται με ζελεδάκι από berries και lemongrass. Θα το ζητήσετε Ni-Tsu AI, που στα Γιαπωνέζικα σημαίνει η ημέρα των ερωτευμένων.

Χρυσούλα Κυριακοπούλου [email protected]


Spirit News