× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Bootleg, το αγαπημένο του Χολαργού

Το prohibition style σ' ένα ντιζαϊνάτο all day & night spot

Δημοσιεύτηκε στις 15/03/2016

Το καθιερωμένο πλέον meeting και after office place του Χολαργού διαθέτει μια όμορφη, μεγάλη μπάρα, αλλά και χώρους μακριά από αυτήν. Ανάλογα με την ώρα και τη διάθεσή σου, επιλέγεις...

Το όνομα έρχεται από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και σημαίνει την παράνομη διακίνηση αλκοόλ. Ο άνετος χώρος του Bootleg, πάλι, έχει περισσότερο μια σύγχρονη loft οπτική, με κάποια έξυπνα ενσωματωμένα ρετρό και arty στοιχεία, για να θυμίζουν την μπαρίστικη καρδιά του (μοναδική πρωτοτυπία ο τοίχος με τα lockers, για τα προσωπικά μας αντικείμενα). Το καθιερωμένο πλέον meeting και after office place του Χολαργού διαθέτει μια όμορφη, μεγάλη μπάρα, αλλά και χώρους μακριά από αυτήν. Ανάλογα με την ώρα και τη διάθεσή σου, επιλέγεις. H μπαρ πλευρά του, όμως, είναι πολύ ψαγμένη, με τους Στέλιο Μαγουλά και Δημήτρη Ζαχαριά πίσω από τα εμπνευσμένα κοκτέιλς. Το διαπιστώνεις μόλις πάρεις στο χέρι σου το κομψό μαύρο leaflet  της cocktail list, που είναι χωρισμένη σε πέντε κατηγορίες, διευκολύνοντας πολύ την επιλογή: Prohibition style cocktails, Apéritif cocktails, Tiki cocktails, Modern classic και Mocktails. Πλάι σε κάθε κατηγορία, λίγα λόγια σου δίνουν το στίγμα των ποτών και σε βάζουν στο πνεύμα.

Από την κατηγορία Apéritifs (με χαμηλότερο αλκοόλ), το δροσερό Inside Aesthetics βγάζει αρώματα κανέλας σε φρουτένιο φόντο, με νότες βαλσαμικού ξιδιού, σ΄ ένα ωραίο πάντρεμα αφρώδους,Tentura, φρέσκου χυμού γκρέιπφρουτ και βαλσαμικού. Από τα Prohibition, το δυνατό Mafia Escort ταιριάζει τρία εμβληματικά ποτά (Tanqueray, Courvoisier VS, St Germain) και bitters σοκολάτας, σ' ένα κοκτέιλ με έντονη προσωπικότητα, ενώ με το Red Carpet αισθάνεσαι λίγο ντίβα του '30s Χόλλυγουντ: Porto wine, chocolate liqueur, raspberry purée, φρέσκος χυμός πορτοκαλιού, αίσθηση γλυκών μπαχαρικών, σ' ένα γοητευτικό "ρετρό" κοκτέιλ. H spicy Mademoiselle S έχει ένα πολύ καλό mix Talisker με Tequila blanco και Tentura, μαζί με φρούτα: νότες βανίλιας και κανέλας, αίσθηση καπνού και sexy chili σ' ένα Tiki κοκτέιλ, που σε ταξιδεύει Καραϊβική… Μετρήστε και τις πολύ καλές μουσικές επιλογές από dj, που προσαρμόζονται στην ώρα και ανεβάζουν τη διάθεση.

Όσο κι αν τα κοκτέιλς είναι το θέμα μας, δεν μπορούμε να αφήσουμε πίσω τους ωραίους καφέδες, τα ροφήματα, τις γλυκιές μπουκιές και τα πλούσια, περιποιημένα σνακ. Γιατί το Bootleg είναι πραγματικά ένας all day χώρος, που απευθύνεται σε όλους, κάθε ώρα της ημέρας.


Bootleg,  Φανερωμένης 8 Χολαργός τηλ. 210 6511288

Ντίνα Γκρουμούτη [email protected]


Spirit News