× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Παίρνουμε «Αμπάριζα» τα αποστάγματα

Ο Φεβρουάριος στο στέκι της Λέκκα είναι γεμάτος spirits

Δημοσιεύτηκε στις 07/02/2018

Είστε whiskey lover, θέλετε να ανακαλύψετε τροπικές νότες ρουμιού ή να ζήσετε μια μεξικανική εμπειρία με πολλή τεκίλα; Ο Φεβρουάριος στην «Αμπάριζα» έχει πολλές δόσεις από όλα αυτά…

Το cozy μπαρ στην καρδιά του κέντρου έχει αδυναμία στα αποστάγματα και τη μοιράζεται μαζί μας κάθε Τρίτη με ξεναγούς γνώστες του ποτού, υπό τους ήχους δυνατών DJ sets. Θα δοκιμάσουμε σπάνιες, αγαπημένες, ιδιαίτερες και μοναδικές ετικέτες από κάθε spirit, θα μάθουμε μυστικά των brands και θα τα απολαύσουμε σε συνταγές γνωστών bartenders, που θα παρελάσουν στην μπάρα.

Για αρχή, στις 13 Φεβρουαρίου η «Αμπάριζα» υποδέχεται τον ταλαντούχο bartender Ιάσονα Παπαδόπουλο («42 Barstronomy.Athens») για ένα γευστικό check in στον δημοφιλή κόσμο του gin. Για να ανέβει η διάθεση τη μουσική έχει αναλάβει ο Δημήτρης Ρήγας. Ακολουθεί, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ο tequila master Νίκος Ζήσης, ο οποίος θα μας πει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ιστορίες για την αγαύη και τους jimadores – θα δοκιμάσουμε αντιπροσωπευτικές τεκίλες και θα κουνηθούμε στους ρυθμούς του Δημήτρη Παπαδοχριστόπουλου.

Στο φινάλε, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, ο εξειδικευμένος στο ρούμι Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος αφήνει για λίγο το «9Βήτα» και μας παρουσιάζει το ρούμι υπό το δικό του Prisma (έτσι έχει ονομάσει τον καινούργιο του κατάλογο στο bar του οποίου είναι head bartender). Να είστε έτοιμοι για μια εξωτική εμπειρία ποτού και σχετική μουσική από τον Λευτέρη Ρούντο.

Χρυσούλα Κυριακοπούλου [email protected]


Spirit News