× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2019

CV Distiller

Στον ναό του ουίσκι

Θεωρητικά, πίσω από το όνομα CV Distiller και τη διεύθυνση Χατζηγιάννη Μέξη 7, θα έπρεπε να χωράει ένα bar. Κατ’ εξαίρεση, εδώ χωράνε δύο, με το δεύτερο, στο υπόγειο, να είναι ένας (μοναδικός για την Ελλάδα) χώρος λατρείας του ουίσκι και γενικά των σπάνιων φιαλών.  Γι’ αυτόν, όμως, θα μιλήσουμε μια άλλη φορά.

Για την ώρα, θα μιλήσουμε για τον ισόγειο χώρο, το κυρίως CV DISTILLER, αν μας επιτρέπεται η έκφραση.  Μπορεί να μην έχει την υποβλητική ατμόσφαιρα του δίδυμου αδελφού του, έχει όμως ένα αισθητικά ενδιαφέρον περιβάλλον και τον Θοδωρή Αναγνώστου, ο οποίος προτείνει εξαιρετικά κοκτέιλ, είτε από το ρεπερτόριο των all time classics, είτε από την πολύ ενδιαφέρουσα λίστα των signatures. 

Αν μου ζητούσατε να σας κάνω μια καλή πρόταση, το μυαλό μου θα πήγαινε στο Aviator, το οποίο θα σας έλεγα ότι αξίζει τον κόπο να ανακαλύψετε.  Εκτός από την πολύ ενδιαφέρουσα γκάμα των κοκτέιλ, ένας ξεχωριστός κατάλογος κάνει πολύ προσεγμένες προτάσεις σε side dishes, που θα συνοδεύουν ευχάριστα ό,τι παραγγείλετε.

CV DISTILLER

Χατζηγιάννη Μέξη 7, Χίλτον, Παγκράτι
Τηλ. 2107231767

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019