× Ο θεσμός Οι nominations του 2019 Τα βραβευμένα bars του 2018 Spirit News Χορηγοί

The Lab bar

Πρόταση για κοκτέιλ, καφέ και όχι μόνο.

Με την υπογραφή της ομάδας του Spinte και με ενδιαφέρον concept το Lab, στην παραλία Καλαμαριάς, είναι φιλόξενο και ανοικτό σε όλες τις προτιμήσεις και σε κάθε διάθεση της στιγμής. Το The Lab αγαπάει το καλό αλκοόλ, ξέρει να σχεδιάζει ευφάνταστα κοκτέιλ και γνωρίζει όλα τα μυστικά του καφέ. Παράλληλα, όμως, φροντίζει και για τους φίλους της γεύσης με κερασάκι στην τούρτα ενδιαφέρουσες προτάσεις για brunch.


Η cocktail list με την υπογραφή του ταλαντούχου και βραβευμένου Αλέξανδρου Σουρμπάτη είναι δημιουργική και δικαιολογεί απόλυτα το όνομα The Lab.  Πολλά κοκτέιλ είναι σύνθετα και «μαγειρεύονται» κυριολεκτικά στην κουζίνα μαζί με φρούτα και μπαχαρικά και σύνθετες γεύσεις.


Εξ ίσου ενδιαφέρον είναι και το section café. Ειδικά χαρμάνια και άψογη εκτέλεση οδηγούν σε καφέδες με πολύπλοκο αρωματικό προφίλ και σύνθετες γεύσεις με βάθος. Το ίδιο ισχύει και για τη γευστική πρόταση, η οποία ξεκινάει από απλά πλην νόστιμα tapas και καταλήγει σε πιο σύνθετα πιάτα με fusion επιρροές που επιμελείται ο Μιχάλης Μωραϊτης. Σε συνδυασμό με την ενδιαφέρουσα wine list που βασίζεται κυρίως στον Ελληνικό αμπελώνα το φαγητό, απλό ή πιο σύνθετο, στο The Lab ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια ενός cocktail bar. Άλλωστε ο χώρος φιλοδοξεί, και το πετυχαίνει για κάτι πολύ πιο σύνθετο και πολύ πιο ενδιαφέρον από αυτό.

Χορηγοί

Υποστηρικτές

Οι nominations του 2019

Η λίστα των nominations δεν είναι τελική και ανανεώνεται συνεχώς