× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2018

Big Mouth

Στιβαρή μπάρα και παιχνιδιάρικο ύφος πάνε παρέα στο Χαλάνδρι

Πρωτοχρονιά του 2016 και κάνει την εμφάνισή του το Big Mouth στο μικρό δρομάκι του Χαλανδρίου, συνεχίζοντας την ιστορία του προηγούμενου Blue στον ίδιο χώρο.


All day spot της περιοχής με τη μουσική, την κουζίνα και το ποτό-κοκτέιλ να είναι η τριπλέτα στην οποία στηρίζεται το concept. Κουζίνα που παίζει σε ιταλικές γεύσεις κυρίως, μέσα από τις πίτσες, αλλά που βρίσκεται επίσης στην Αμερική, εξ ου και τα burgers, αλλά και κοντά στα σύνορα με το Μεξικό, εξ ου και μέξικαν πιάτα στο μενού.


Η αισθητική του σε κερδίζει αμέσως με τη στιβαρή μπάρα και το παιχνιδιάρικο ύφος που σε χαλαρώνει, κι έτσι μπορείς να απολαύσεις είτε ένα brunch, που το προωθεί το μαγαζί, είτε μια τεράστια πίτσα 30 εκατοστών, είτε ψαγμένα κοκτέιλ που ξεκινούν με εξωτική διάθεση.


Το Tito Puente παίζει με μαεστρία  στις γλυκές φρουτώδειςς γεύσεις με το passion fruit να βάζει την σφραγίδα του, πλούσιο, δροσερό και γοητευτικό. Το «Χιώτης Μάμπο» γράφει ελληνικά με τη μαστίχα, ενώ το Danny the dog, είναι από τα ωραιότερα κοκτέιλ του Big Mouth, δεμένο, στιβαρό και απολαυστικό.

BIG MOUTH

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 8, Χαλάνδρι
Τηλ. 2106815505

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019