× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2019

Cube Coffee Bar

Ένα μικρό bar με πολύ καλά cocktails

To Cube Bar, στην πολύβουη οδό Κουμουνδούρου του Βόλου, έχει το ιδανικό μέγεθος. Είναι αρκετά μεγάλο για να χωράει πολλές από τις κεφάτες παρέες του Βόλου, άλλα συγχρόνως αρκετά μικρό, ώστε να το νιώθεις οικείο και να σε ξέρει το προσωπικό. Βέβαια, η φιλοξενία είναι στο αίμα του Bartender και ιδιοκτήτη Γιαννέλου Παρίση, που μετά από το… “αγροτικό” του πίσω από μπάρες της Αθήνας επέστρεψε στην πόλη του για να βάλει κι εκεί τη δική του πινελιά.

Ο χώρος φωτεινός και χαρούμενος, σε κάνει να χαμογελάς με την τροπική του ταπετσαρία, ενώ το, πολύ ενημερωμένο μπάρ, δεσπόζει στο χώρο. Το ίδιο ευχάριστη είναι η λίστα των cocktails, που χωρίζεται ανάλογα με την αλκοολική βάση, έχει όμως μια ιδιαίτερη τροπική διάθεση. Φρέσκα φρούτα, παιχνιδιάρικα υλικά και ωραίες σπιτικές παρασκευές σε κάνουν να θέλεις να δοκιμάσεις περισσότερα από ένα. Πραγματικά αξίζει να κάνεις μια επιλογή από κάθε κατηγορία και να δεις πόσο καλά έχουν δουλέψει την κάθε βάση ώστε να μην χάνεται ο χαρακτήρας του βασικού ποτού, αλλά να αναδεικνύεται.

Στα συν είναι οι ελληνικές και local συνταγές του καταλόγου και η μουσική του μαγαζιού.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019