× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2018

Hostel 9

Οι ήρωες του Game of Thrones σε ευφάνταστα cocktails

Το 2016, στη Λεωφόρο Νίκης 9 στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε τις πόρτες του το Hostel 9  Cocktail Bar, σε έναν χώρο που για αρκετές δεκαετίες δέσποζε ένα από τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία της πόλης. Με φόντο την καθηλωτική θέα της παραλίας, ο χώρος δίνει τη ζεστή αίσθηση reception ξενοδοχείου, φιλοξενώντας παρέες από το πρωί για καφέ και brunch, μέχρι το βράδυ για cocktail και νόστιμα finger food.


Η  ευφάνταστη  cocktail list  είναι εμπνευσμένη από το Game of Thrones, έχοντας συνδυάσει ιντρικαδόρικα αρώματα μπαχαρικών και τις γεύσεις από rum, tequila και whiskey, με το Blazer να κλέβει τις εντυπώσεις, τόσο για την αρωματική του ένταση από εσπεριδοειδή και γλυκιά κανέλα όσο και με την πλούσια γεύση του.  
 
Από τα classic cocktails, must taste είναι τα παλαιωμένα Negroni και Old Fashion. Ο ιδιαίτερος τρόπος που σερβίρονται -λιλιπούτια φιαλίδια-  σφραγίζουν την πολυεπίπεδη γεύση τους.

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019