× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2015

The Underdog Project

Hand crafted καφέδες, σπάνιες μπίρες, signature cocktails σε εντυπωσιακό περιβάλλον

Ο ψηλοτάβανος, πολυεπίπεδος χώρος της Ηρακλειδών έχει στηθεί με έμπνευση, βιομηχανικό design και street art αναφορές και καταφέρνει να διαθέτει μια φιλόξενη άπλα. Κεντρικά στοιχεία, οι δυο μεγάλες μπάρες -του καφέ και του αλκοόλ. Το underdog project  κινείται στο τρίπτυχο hand crafted coffee - amazing beers - πρωτότυπα cocktails, με οικοδεσπότες που "το έχουν" με τον καφέ (λέγε με Τάσο Δεληχρήστο) και το αλκοόλ (Αλέξανδρος Γκικόπουλος) με εναλλακτική διάθεση.

Καφέδες εισαγωγής τους "από τη φάρμα στο φλιτζάνι", που καβουρδίζονται επί τόπου, μπίρες σπάνιες, προσεκτικά επιλεγμένες απ' όλο τον κόσμο, από μικροζυθοποιίες με άποψη. Tα εμπνευσμένα κοκτέιλς της βασικής λίστας, με την υπογραφή του Χρήστου Χουσέα, διαθέτουν ονομασίες διάσημων outsiders, με τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο, μαέστρο πίσω από τη μπάρα, να αναμιγνύει αλκοόλ από μια απαιτητική spirit collection με αναπάντεχα, συχνά, υλικά: από fruity, ρομαντικές καταστάσεις (φραουλένια, πιπεράτη Cinderella, μαστιχένια ντελικάτη Suzanna), μέχρι προκλητικές εξτραβαγκάντσες (extra hot, καπνιστό "Zihuatanejo", gourmet "Project Meyhem" με ντομάτα, παντζάρι και bacon ψημένο σε αλάτι). Επί πλέον, κάθε εβδομάδα, ο ευρηματικός και risky Αλέξανδρος, δημιουργεί κι ένα διαφορετικό, δικό του κοκτέιλ. Ωραίες μουσικές στο background και τακτικά barrista workshops.

Μάθε τα πάντα για τον νέο θεσμό της πόλης στο www.athinoramabarawards.gr

UNDERDOG (THE)

Ηρακλειδών 8, Θησείο
Τηλ. 2130365393

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019