× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2015

CV Distiller

Ατμόσφαιρα, cocktails και μια σπάνια κάβα υπό jazz υπόκρουση

Το CV Distiller έδωσε τις πρώτες εξετάσεις στον Κεραμεικό και τις πέρασε με επιτυχία. Ο Στέφανος Ψυλλάκης (αρχιτέκτων, εραστής των σπάνιων και πολύτιμων ως προς το περιεχόμενο φιαλών και ιδιοκτήτης του χώρου), όμως, είχε άλλα σχέδια. Στη νέα του διεύθυνση, πίσω από το Χίλτον, το CV Distiller είναι μια υπερπαραγωγή που θα τη ζήλευαν πολλά ομοειδή στην Εσπερία. Με κύριο στοιχείο μια εξαιρετικά εντυπωσιακή μπάρα, που δίνει το στίγμα, παραπέμπει ελαφρά σε αντίστοιχες εικόνες του ’20 και του ’30 -του μεσοπολέμου. Η κομψότητα του χώρου έχει και ηχητικές προεκτάσεις, με την τζαζ να κάνει αισθητή την παρουσία της. Το θαύμα, όμως, σε περιμένει στο υπόγειο. Πραγματικό θησαυροφυλάκιο μοναδικών και σπάνιων συχνά αποσταγμάτων, φιλοξενεί μια απίστευτη συλλογή από ουίσκι με περισσότερες από 700 ετικέτες, που όσες γνώσεις και να έχεις, όλο και κάποια σου ξεφεύγει. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και μια καλή παρουσία από ρούμι, κονιάκ και αρμανιάκ, η εικόνα γίνεται πλήρης. Ο γραπτός λόγος, όμως, δύσκολα μπορεί να δώσει την πλήρη αίσθηση. Εξ’ ου και, αν είσαστε εραστές του ποιοτικού και του σπάνιου, θα πρέπει υποχρεωτικά να κατεβείτε τα σκαλιά. Δίπλα σε όλες αυτές τις καθαρόαιμες γεύσεις, ο εξαιρετικός Θοδωρής Πυρίλλος (A for Athens) κάνει πολύ καλές προτάσεις με μια σειρά signature cocktails, όπως το Post Card from St Tropez ή το εξαιρετικό Cosmopolitan Highball.
Το CV Distiller είναι all day bar, που ανοίγει το μεσημέρι. Προτείνει έναν μικρό κατάλογο με ιδέες για φαγητό και δεν περιφρονεί καθόλου το κρασί. Αξίζει, λοιπόν, τον κόπο να κρατήσετε τη σχετική σημείωση στην agenda σας και στη συνέχεια να επιλέξετε την κατάλληλη ώρα, για να απολαύσετε τον χώρο και όσα προσφέρει.


CV Distiller, Χατζηγιάννη Μέξη 7 (Χίλτον), τηλ. 210 7231767

CV DISTILLER

Χατζηγιάννη Μέξη 7, Χίλτον, Παγκράτι
Τηλ. 2107231767

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019