× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2015

9Βήτα Home Bar

-

Το Χαλάνδρι αποτελεί φυτώριο για easy going, artistic ακόμα και πιο professional bars. Το 9Βήτα είναι ένα από αυτά και… όλα αυτά. Με έναν μαγικό τρόπο διαχειρίζεται και ισορροπεί όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Χαρτογραφείται σε έναν από τους busy πεζόδρομους, τη Θουκιδίδου, και δεν μπορεία να μην σταματήσεις περνώντας από μπροστά. Κάτι το κουκλίστικο μπαλκονάκι, κάτι η οπτική πρόσβαση στη good looking μπάρα, ίσως και οι μαύροι grooves ήχοι, ξεχωρίζει και άνετα γίνεται καθημερινό spot.


Στα ενδότερα, πάλι, παίζει με τις αρμονίες "ξύλο, τούβλο, μεταλλικές λεπτομέρειες", σε κλασικό ύφος, με μοντέρνες πινελιές που κουμπώνουν ακριβώς, χωρίς παραφωνίες. Αλλά η μπάρα είναι εκείνη που αγγίζει υψηλά ντεσιμπέλ… Στην ενορχήστρωση έχει μια δυνατή dream team, με σειρά εμφάνισης: Χρήστος Αξαρλής, Κώστας Λύτρας και Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος. Ο καθένας τους έχει δώσει ζηλευτά δείγματα στον χώρο,   έχουν ξεχωρίσει και πολλές φορές βραβευτεί -με πιο πρόσφατη τη νίκη του Κωνσταντίνου στον τελικό της Angostura.


Ο κατάλογος συντονίζει cocktails με tiki προσωπικότητες. Σημειώστε το πολύπλοκο Corpse River, το βοτανικό Real Georgia, το σοκολατένιο Chocolate Crush και το βραβευμένο Angostura free style. Επίσης, βάλτε στο πρόγραμμα, να κάνετε και  κάπως νωρίτερα -για να μην πούμε πρωινές- επισκέψεις: ο λόγος είναι το νόστιμο brunch!

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019