× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2015

Kika - Café aperittivo

Arty σκηνικό κι εντυπωσιακά κοκτέιλ από την κεφάτη μπάρα

Στην οδό Αιμ. Βεάκη των καφέ και των μπαρ του Περιστερίου, το Kika ξεχωρίζει. Η όμορφα στημένη αυλή του είναι μια μικρή όαση, αλλά ο μικρός εσωτερικός χώρος καθαρόαιμου μπαρ είναι που κάνει τη διαφορά. Κλασάτες ξύλινες βιτρίνες για τα ποτά, πανέμορφη μπάρα και πολλά arty στοιχεία του δίνουν προσωπικότητα. Οι μουσικές κινούνται κυρίως σε jazz, swing και latin ρυθμούς και δένουν τέλεια με το χώρο, ενώ τα ρετρό διακοσμητικά παιχνίδια και τα πολύχρωμα γλομπάκια προσθέτουν μια δόση μαγείας.


 Τα παιδιά του μπαρ βάζουν τη ζωντάνια και το κέφι τους σε μια καθημερινή παράσταση, που δείχνουν να διασκεδάζουν. Τα classics τα παίζουν στα δάχτυλα -θα χαρείτε τη δροσερή Margarita ή το Negroni τους- αλλά και στα signature δίνουν ρέστα, χώρια το εντυπωσιακό σερβίρισμα.
Δοκιμάστε το φρουτένιο και spicy Mexicano, που παντρεύει πετυχημένα την τεκίλα με τζίντζερ, ρόδι και μανταρίνι, σερβιρισμένο σε γυάλινη νεκροκεφαλή, αλλά και το P. Box, κλεισμένο μέσα σ' ένα  ξύλινο κουτί, με βότκα, passion fruit, αγαύη, αγγούρι και ζεστές νότες βανίλιας ή το κομψό γλυκόπικρο Duomo, με Havana Club 3 Y.O., Campari, πορτοκάλι, εξωτικές νότες καρδάμωμου και μέλι… Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν οι επιλεγμένες μπίρες τους.


To Kika είναι μια απόδειξη ότι ωραία μπαρ δεν βρίσκεις μόνο στο κέντρο, αντίθετα, οι γειτονιές της Αθήνας κρύβουν διαμαντάκια...
Λειτουργεί από το πρωί, με ωραίους καφέδες και κάτι να τσιμπήσεις.

KIKA

Αιμιλίου Βεάκη 35, Περιστέρι
Τηλ. 2105737300

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019