× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2016

White Monkey

Εξωτικό ταξίδι στα '50s σε swing ρυθμούς

Το White Monkey είναι η φάση που θα σκεφτείς, όταν θέλεις να τελειώσει όμορφα μια ρουτινιάρικη μέρα δουλειάς ή να ταξιδέψεις μερικές ώρες μακριά από τις σκέψεις σου, αλλά και όταν θέλεις και να τις μοιραστείς πάνω από ένα ποτήρι. Όταν ζητάς ένα χαλαρό μέρος για κουβέντα, ποτό και ζεστές μουσικές, ακόμα και όταν νοιώθεις την ανάγκη να βγεις για λίγο από το πετσί σου και να νοιώσεις πρωταγωνιστής σε ταινία των 50s, κάπου σε μέρη εξωτικά, εκεί όπου ο μπάρμαν φτιάχνει κοκτέιλ με τ΄ όνομά σου και οι ρυθμοί σε προκαλούν να λικνιστείς σε ερωτικό mood. Swing, boogaloo, rock 'n' roll, northern soul στα decks σου φτιάχνουν το σωστό σκηνικό.


Το White Monkey είναι το μπαρ που όλοι θα ήθελαν να έχουν στη γειτονιά τους. Χαλαρό, ζεστό, φιλικό και με ψυχή. Πέρα από δηθενιές και ακριβή διακόσμηση, καταφέρνει να είναι αυθεντικό. Ήδη η πολύ όμορφη λίστα "Tales of the White Monkey" με εικονογράφηση από παλιές ταινίες, δίνει το στίγμα. Αποικιοκρατία, εξωτικές καλλονές, ναυτικοί, ποιητές και τυχοδιώκτες εμπνέουν για κοκτέιλ που αγαπούν το ρούμι και την τεκίλα κι έχουν ονόματα όπως Mai Tai, Aloha, Kahuna, Rum Crusta, Colada Pinata ή Clara Bow, με δικές τους, βέβαια, συνταγές. Ο Άγγελος Τριανταφυλλόπουλος και ο Σπύρος Τσοπελάκος γνωρίζουν καλά την τέχνη των tiki's και δημιουργούν γοητευτικά ποτά, που κλείνουν το μάτι τσαχπίνικα στις κλασικές συνταγές. Σε πολλά παίζει το τέλειο δικό τους secret blend of 3 rums. Επί πλέον, η κάβα τους, πέρα από τα άλλα spirits, διαθέτει μια καλή συλλογή από ρούμι, καταταγμένο ανά χώρα παραγωγής.


Στο White Monkey θα καθήσεις στο μπαρ, στα τραπεζάκια ή στον πεζοδρόμο. Θα πας για καφέ, για κοκτέιλ, για straight ποτά. Και για να μάθεις τι ακριβώς σημαίνει "Inu, Waiata, Ahurea Me te Kotiro", που είναι και το about του μαγαζιού.

WHITE MONKEY

Γρ. Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι
Τηλ. 6972446697

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019