× Ο θεσμός Απονομή 2020 Τα βραβευμένα bars του 2020 Οι nominations του 2020 Spirit News Τα βραβευμένα bars των προηγουμένων ετών Χορηγοί

Υποψήφιο για αθηνόραμα Bar Awards 2017

Baba au Rum

Ο «ναός» του ρουμιού

Άλλο ένα αθηναϊκό μπαρ που κατόρθωσε να μπει στη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου και όχι άδικα, αφού είναι αυτό από όπου ξεκίνησε η νέα χρυσή εποχή του αθηναϊκού κοκτέιλ. Με 136 διαφορετικές ετικέτες ρουμιού στη διάθεσή τους, από 26 χώρες (ανάμεσά τους και σπάνια ρούμια από Νεπάλ, Ινδία, Αϊτή και Αντίγκουα) ο Θανάσης Προυνάρους και η ομάδα του «παίζουν» με τις κλασικές εκδοχές και προτείνουν πρωτότυπες μείξεις που γίνονται talk of the town.
Για να πάρουμε μια ιδέα για τo τι φτιάχνεται εδώ, ο κατάλογος ξεκινά με τα The Avant Garde Cocktails, κοκτέιλ που πρέπει να δοκιμάσεις τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου, αποτέλεσμα πειραματισμού και νεωτερισμών. Συνέχεια έχει η The Rum Society, αφού το εν λόγω μπαρ έχει βραβευθεί ως ένα από τα καλύτερα ρούμι μπαρ του κόσμου, ενώ μπορεί κανείς να επιλέξει να απολαύσει ρούμι μαζί με σοκολάτα Valrhona με το Rum & Chocolate. Εδώ βρίσκουμε ακόμη και ελληνικό λευκό, κόκκινο και αφρώδη οίνο, καθώς και διάφορα είδη μπίρας από όλο τον κόσμο.

BABA AU RUM

Κλειτίου 6 , Κέντρο
Τηλ. 2117109140

Χορηγός 2020

Υποστηρικτής 2020

Οι nominations του 2019